NOTICIES

Gosbi llança la campanya "Animal Respect On Tour"

Les accions vinculades a la campanya seguiran una ruta marcada pels desplaçaments fora de casa del Girona. Cada 15 dies es viatjarà a una ciutat diferent i es prepararan tots els continguts pertinents de cada ubicació.

Tornar

27/08/2021 12:47

Què és “Animal Respect On Tour?

Des de Gosbi sorgeix la necessitat d’aprofitar la força que es té com a marca consolidada al sector per retornar als animals tot allò que ens han aportat. L’objectiu primordial és treballar diàriament pel seu benestar, i per assolir-ho, el respecte cap els animals és el punt de partida.

Entre tots tenim la necessitat d’anar més enllà i encapçalar un projecte diferent, mai vist prèviament que tingui com a pilar principal l’abanderament i defensa del respecte animal. El respecte cap a la resta d'éssers del planeta és una qüestió que a nivell corporatiu no està gens present i des de Gosbi es vol anar un pas més enllà. Es vol aprofitar la força de dues entitats com Gosbi i el Girona FC per a arribar més lluny.

L’objectiu és llançar un missatge clar: els animals mereixen ser tractats amb respecte i s’ha de condemnar qualsevol tipus d’acció o actitud que pugui perjudicar el seu benestar.

Acompanyant al Girona FC

Aquest projecte es durà a terme sobre rodes, en una furgoneta camperitzada que viatjarà seguint una ruta marcada pels desplaçaments fora de casa del Girona FC. Cada 15 dies es viatjarà a una ciutat diferent i es prepararan tots els continguts pertinents de cada ubicació.  Entre els continguts, hi haurà entrevistes en profunditat, reportatges breus sobre històries emotives a explicar, trobades amb persones rellevants, donacions a protectores, murals a les parets de les ciutats amb missatges a favor del respecte animal, recomanacions animal friendly, etc.

L'objectiu és el de reforçar els ideals sobre el respecte animal, i a l'hora també informar i educar a totes aquelles persones que no estan massa al cas de la problemàtica que pateixen molts animals diàriament, contribuint a fer un canvi de mentalitat i generació de consciència.

L’estratègia per poder fer arribar el missatge al màxim nombre de persones possibles serà fer-ho a través d’Instagram, ja que és una xarxa social molt estesa que ofereix a més, una gran varietat de formats (Stories, posts, Reel, IGTv).

Primeres accions a Ponferrada

La primera destinació de la furgoneta d’Animal Respect on Tour serà Ponferrada, on es desenvoluparan un seguit d’accions entre les que destaca l’entrega de menjar a la associació protectora d’animals Peludines sin suerte una hora abans de l’inici del partit entre la Ponferradina i el Girona FC.

Acció “Deixant empremta”

L’altre acció principal que es durà a terme a Ponferrada serà la de “Deixant Empremta”, en la que un artista local realitzarà un grafitti en un espai de la ciutat cedit per l’Ajuntament. El mural tractarà sobre el respecte cap als animals i està previst que en cada un dels 21 desplaçaments del Girona es pinti aquest mural, acabant la temporada amb 21 obres d’art urbà vinculades al moviment Animal Respect.

Agenda primer equip

18 SEP

20:30 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada6 Girona FC - Real Valladolid CF

Veure agenda