Immillorable estrena del Girona B a Tercera RFEF

Els gols d’Arnau Ortiz i Dawda donen els primers tres punts al filial gironí en la seva visita a l’Hospitalet. El Juvenil A empata davant l’Europa (1-1); i el Juvenil B debuta golejant al Costa Brava (3-0).

CE L’Hospitalet 1-2 Girona B

Primera jornada de lliga de la Tercera RFEF, i primer triomf dels nois de Vizuete. Els blanc-i-vermells van donar un cop sobre la taula al camp d’un dels candidats a l’ascens. Les dianes d’Arnau Ortiz i Dawda a la segona meitat van servir per sumar una victòria que els gironins van dedicar als companys ferits a l’accident de trànsit.

Juvenil A 1-1 CE Europa

Empat a Vilablareix del Juvenil A davant un combatiu Europa. El Girona FC va avançar-se al marcador gràcies al gol de Kemo al primer minut de segona part, però els escapulats van empatar el matx a falta de poc més de deu minuts pel final.

Juvenil B 3-0 UE Costa Brava

Golejada contundent dels nois d’Antonio Rivera en el seu debut a Lliga Nacional Juvenil. Enric, Roger i Mousta van ser els autors de les tres dianes d’un Juvenil B que va realitzar un grandíssim partit en la seva estrena davant un rival d’entitat.