NOTICIES

La botiga de Montilivi tornarà a obrir demà

L'horari d'obertura serà de 9 a 2 i de 4 a 8, de dilluns a divendres, però fins el 8 de maig es requerirà cita prèvia

Tornar

05/05/2020 17:00

El Girona FC tornarà a obrir la seva botiga oficial de Montilivi aquest dimecres, seguint els protocols de prevenció davant la Covid-19 establerts per les autoritats. 

L'horari d'obertura de la botiga serà de 9h a 14h i de 16h a 20h de dilluns a divendres.

Requisit de cita prèvia durant  la fase 0 (5 al 8 de maig).

Per poder accedir a la botiga, prèviament s'haurà d'haver demanat cita a través d'una de les següents vies:

  • Per telèfon: Trucant al telèfon del club (902 54 84 54), accedint a l'extensió de la botiga. Al finalitzar la trucada, el Club enviarà un correu electrònic amb la informació de la cita establerta.
  • Per correu electrònic: Enviant un correu electrònic a botigaonline@gironafc.cat indicant el dia i hora que sol·licita visitar l'establiment. El Club respondrà el correu confirmant la cita.

El període màxim que es concedeix per cada cita prèvia és de 15 minuts.

És recomana realitzar les compres online, sol·licitar cita prèvia comunicant la compra realitzada i així poder passar a recollir el producte a la Botiga de forma ràpida i efectiva.  


Mesures de prevenció:

El Club té establert un protocol d’actuació per tal de protegir tant els clients com els treballadors de l'establiment.  Cal seguir les següents regles d’obligat compliment:

  • Mascareta obligatòria: tots els clients hauran d’utilitzar mascaretes de protecció i portar-les durant tot el temps que estiguin a l’interior de la Botiga.
  • Aforament limitat: Només podrà accedir una persona al mateix temps.
  • Gel desinfectant: Es obligatori l’ús de la solució hidroalcohòlica abans d’entrar a la Botiga.  (Hi haurà un dispensador a l’entrada)  
  • Distància de seguretat: Es obligatori mantenir una distància de seguretat de 2 metres entre treballadors i clients.
  • Pagament amb targeta: Només es permetrà el pagament amb targeta de crèdit, evitant així l'intercanvi de monedes i bitllets.