NOTICIES

La Diputació de Girona i el Girona FC renoven la seva vinculació dues temporades més

A través d’aquest acord, la marca promocional Costa Brava-Pirineu de Girona seguirà lluint-se a la part esquerra del pantaló del primer equip masculí del Girona FC.

Tornar

26/11/2021 10:48

El Girona FC i la Diputació de Girona continuaran lligades com a mínim dues temporada més, fins al juny de 2023.  Aquest acord vincula les dues entitats i reforça el compromís i sentiment de pertinença del Club al territori. De la mateixa manera, el Club continuarà actuant com a una plataforma que aportarà visibilitat a la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions turístiques de referència a nivell internacional i a les accions promocionals del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

A més de la presència a l’equipació, la marca promocional Costa Brava – Pirineu de Girona també comptarà amb visibilitat en diferents suports publicitaris com els panells de premsa i diferents tanques a l’interior de l’estadi de Montilivi. D’aquesta manera, es garantirà una repercussió mediàtica significativa a través de la retransmissió i resums dels partits que l’equip disputi com a local.

De la mateixa manera, l’acord promou l’elaboració de contingut amb la presència de jugadors del primer equip enfocat a la promoció de la regió com una destinació turística d’alta qualitat tal i com ja s’ha fet anteriorment amb la participació de Stuani i Bernardo.

El President del club, Delfí Geli, ha manifestat que “és un orgull poder contribuir, a través de la seva plataforma, a la promoció del nostre territori i potenciar la seva visibilitat a nivell internacional.”

De la seva part, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha destacat que “estem molt satisfets de continuar la nostra relació amb el Girona FC, que ajudarà a promoure arreu les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Són un referent en majúscules de l’esport a les comarques gironines”.

Agenda primer equip

23 GEN

18:15 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada24 Girona FC - CD Lugo

Veure agenda