NOTICIES

LaLiga Genuine Santander ja té dates i seus per a la temporada 2019-2020

La competició començarà el 15 de novembre a Tarragona i acabarà amb la Gran Final Genuine a Bilbao el 31 de maig.

Tornar

19/09/2019 10:52

Torna LaLiga Genuine Santander i ho fa amb importants novetats que mostren el seu constant creixement. Aquesta temporada 2019-2020 es dona la benvinguda a sis nous equips: Betis, Cádiz, Tenerife, Elche, Granada i Getafe fent un total de 36 clubs que competiran en sis seus diferents.

La competició donarà el tret de sortida els dies 15, 16 i 17 de novembre a Tarragona, on el Nàstic serà l’amfitrió. Els matxs es disputaran al Complex Esportiu de Futbol Salou. La segona fase (31 de gener i 1 i 2 de febrer) tindrà lloc a Sevilla en dues seus; Ciudad Deportiva José Ramón Cisneros Palacios (Sevilla FC) i Ciudad Deportiva Luis del Sol (Real Betis). La tercera fase també estarà desdoblada tot i que en aquest cas en ciutats diferents; el 27, 28 i 29 de març a la Ciudad Deportiva de Maspalomas (UD Las Palmas) i el 24, 25 i 26 d’abril a la Ciudad Deportiva de Mareo (Sporting de Gijón). La temporada es tancarà amb la Gran Final Genuine els dies 29, 30 i 31 de maig a la Ciudad Deportiva de Lezama (Athletic Club).

Un projecte integrador

LaLiga Genuine Santander és un projecte integrador de responsabilitat social que consisteix en una lliga de futbol, de competició mixta amb futbolistes de més de 16 anys i amb més del 33% de discapacitat intel·lectual.

La competició es desenvolupa en la modalitat de “futbol 8”, en partits de quatre parts de deu minuts cadascuna. A més de la classificació esportiva, en funció del resultat dels partits, LaLiga Genuine Santander compta amb una classificació Fair Play en la que es premia el bon comportament i altres accions positives de jugadors, entrenadors i aficions.

El Girona FC present des de la primera edició

El Girona FC és un els 17 equips "fundadors" de LaLiga Genuine. El projecte inicial va ser impulsat pel Nàstic de Tarragona que va encomanar el seu entusiasme a LaLiga i a una sèrie de clubs que van participar en la primera edició, la temporada 2017-2018, entre ells el Girona FC. Aquesta iniciativa, pionera a tot el món, ha crescut any rere any ja que cada instant dels partits Genuine és futbol en estat pur.