NOTICIES

L’Espai Gironès i el Girona FC estrenyen llaços amb un nou acord

El Girona ha instal·lat un estand a la planta baixa del centre comercial on ofereix, fins al 6 de gener, productes de marxandatge del Club.

Tornar

24/11/2021 12:18

L’Espai Gironès i el Girona FC han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu d’estrènyer llaços i de seguir sumant sinèrgies. És el quart acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que els tres anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts. A l’acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. 

Estand blanc-i-vermell fins al 6 de gener

Gràcies a aquest acord el Girona ha instal·lat un estand, a la planta baixa de l’Espai Gironès, on ofereix productes de marxandatge del Club. Val a dir també que tots els Socis blanc-i-vermells tenen un 10% de descompte  i, a més, fins aquest diumenge s’hi apliquen els descomptes del Black Week. L’estand està obert tot el període de les festes nadalenques i tancarà el 6 de gener.

D’altre banda el nou acord entre l’Espai Gironès i el Girona FC també permetrà fer diferents sortejos. L’Espai disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per sortejar a través de les xarxes socials o entre els clients i visitants. També es disposarà de quatre entrades per a cada partit que es jugui a Montilivi: dues es sortejaran a les xarxes o entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial. 

En l’acord s’especifica que es farà un Meet & Greet per a 10 persones a l’Espai Gironès amb dos jugadors del primer equip a més d’altres accions, com signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la seva gran satisfacció per les sinèrgies ja creades fins ara i pel fet de seguir col·laborant amb el club de futbol de referència a les comarques gironines. Per la seva banda el President del Girona FC Delfí Geli, ha destacat que “aquesta nova col·laboració posa de relleu valors comuns d’ambdues entitats com és el cas de treballar, cadascú des del seu àmbit, pel territori i els seus habitants”.

Ambdues entitats han deixat la porta oberta a més accions que puguin sorgir durant la temporada.

ESPAI GIRONÈS

Espai Gironès és propietat del fons inmobiliari de capital hausInvest del gestor d’actius alemany Commerz Real AG. Està situat en una zona d’expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l’autopista AP-7. L’excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d’influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l’any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes  on hi ha instal·lats operadors líders com  Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Nespresso, Levi’s, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sprinter, JD Sports, i  Brighty&Co , entre d’altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d’aparcament gratuït. 

MULTI SPAIN MANAGEMENT  

Multi Spain Management SA realitza la gestió integral del centre comercial que comprèn els serveis de gerència, gestió patrimonial i re-comercialització del mateix, construint relacions de confiança amb els arrendataris (de tots els sectors) i la propietat, alhora que fomenta la modernització i la reestructuració constant del centre comercial gràcies al control efectiu dels seus resultats. Multi Spain Management pertany al grup Multi Corporation, empresa líder en el sector immobiliari, que en l'actualitat és propietari i/o gestiona centres comercials de gran qualitat a Europa i Turquia, incrementant el valor dels seus actius, convertint-los en un catalitzador del creixement econòmic i la regeneració social de les ciutats i regions on s'ubiquen.

Multi és propietari i / o gestiona 130 centres comercials, que reben 400 milions de visitants cada any, que gasten una quantitat estimada de 4.000 milions d'euros en més de 6.000 botigues, restaurants i zones d'oci en més de 2.000.000 m² SBA. Multi compta amb més de 650 professionals qualificats, que presten serveis de qualitat altament especialitzats en 14 països europeus, inclosa Turquia (on és la major empresa propietària i de gestió de centres comercials). Multi disposa d'un estudi d'arquitectura, T&T Design, que dissenya tots els conceptes arquitectònics i de desenvolupament urbanístic del grup amb un segell únic. Des de la seva fundació el 1982, els seus projectes han estat reconeguts internacionalment per la seva naturalesa innovadora, qualitat arquitectònica, sostenibilitat i profunda sensibilitat pels entorns locals treballant constantment en la gestió d'estratègies ambientals per reforçar la seva política de sostenibilitat incrementant l’ecoeficiència dels projectes.