NOTICIES

McDonald's, nou patrocinador del Girona FC

La companyia de restauració serà sponsor exclusiu del futbol formatiu

Tornar

05/11/2019 17:00

McDonald’s, companyia líder en el sector de la restauració a Espanya, es el nou patrocinador oficial del Girona FC. En concret, el Club ha signat un acord de patrocini amb dos dels restaurants que la companyia té a les comarques de Girona, operats pels franquiciats Pascal Riva i Joan Ramón Cazorla.

Les dues parts s’han mostrat molt satisfetes amb l’acord, tant per la marca, que amb aquest gest mostra la seva vinculació i compromís amb Girona i els seus habitants, com per al propi Club. A més, amb aquest acord McDonald’s esdevé també patrocinador exclusiu del Futbol Formatiu del Girona FC.

 “McDonald’s aposta constantment per la divulgació de valors com el companyonia, la perseverança i el treball en equip”, comenta Joan Ramón Cazorla, franquiciat d’un dels Restaurants patrocinadors. Pascal Riva, franquiciat de l’altre Restaurant McDonald’s que signa l’acord, afirma que “són tres valors que sens dubte compartim amb el Girona, i per això estem molt orgullosos de vincular la nostra marca amb el Club”. 

Per part del Girona, el president Delfí Geli assegura que “tenir com a patrocinador oficial a una marca com McDonald’s es important per al Club i ens anima especialment el fet que es tracti de dos restaurants de la ciutat els que hagin fet possible aquest acord”.

Els dos restaurants que participen en aquest acord de patrocini s’ubiquen a la ciutat de Girona. El primer, situat a l’Avinguda Josep Tarradellas i Joan, i l’altre al Polígon industrial Mas Gri.  Segons expliquen els representants de McDonald’s, per a la marca es fonamental estar prop dels seus clients per renovar-se i adaptar-se constantment a les seves necessitats. I afegeixen que “si hi ha un Club que transmet els valors d’esforç, innovació i superació constants, aquest es el Girona FC. Per això ens sentim tant orgullosos d’acompanyar a l’equip”.