NOTICIES

Miguel Ángel Sánchez "Míchel”, nou entrenador del Girona FC

El Club ha arribat a un acord amb el tècnic madrileny, de 45 anys, que signarà contracte per un any més un altre opcional.

Tornar

09/07/2021 17:31

Miguel Ángel Sánchez Muñoz “Míchel” serà l’entrenador del Girona FC la propera temporada. El Club ha arribat a un acord amb el tècnic madrileny, de 45 anys, que signarà contracte per un any més un altre opcional.

La trajectòria de Míchel com a entrenador va començar en el futbol formatiu del Rayo Vallecano, sent el màxim responsable del Juvenil A. El febrer de 2017 es va fer càrrec del primer equip, amb qui va assolir la permanència aquell any i l’ascens a Primera divisió el següent. Però el Rayo no és l’únic equip en qùe ha exercit com a entrenador Michel. El tècnic madrileny es va fer càrrec de la banqueta del Huesca la temporada 2019/2020, aconseguint també l’ascens a la màxima categoria amb el conjunt aragonès. En total, Míchel suma 100 partits a Segona A i 46 a Primera, repartits entre Rayo i Huesca.

El nou entrenador del Girona FC arriba a Montilivi acompanyat de Salvador Fúnez com a segon entrenador i David Porcel, com a preparador físic.