NOTICIES

Montilivi, seu del Trophy Tour del Manchester City

Els participants en la visita guiada del 7 d'octubre podran fotografiar-se amb els trofeus de les sis competicions guanyades per l'equip de Pep Guardiola

Tornar

27/09/2019 16:30

Montilivi serà el dilluns 7 d’octubre la seu d’una de les etapes del Trophy Tour del Manchester City, el recorregut arreu del món dels Trofeus aconseguits la històrica temporada passada per l’equip de Pep Guardiola. En la gira es mostraran els trofeus de les sis competicions guanyades pel City: la Premier League, la FA Cup, la Carabao Cup, la Community Shield, la Women 's FA Cup i la FA WSL Continental Cup.

La gira inclou diversos països com la Xina, el Japó, Estats Units, Brasil, Nigèria, Emirats Àrabs, Egipte, Corea del Sud, Indonèsia, Austràlia, Tailàndia i la Índia. A Espanya, visitarà també Barcelona, Madrid i Gran Canaria.

Amb aquest motiu, el Tour per Montilivi d’aquell dia serà especial. Els participants, a més de visitar el vestidor, la sala de premsa, el túnel i trepitjar la gespa de Montilivi, entre altres punts de l’estadi, podran veure en directe i fotografiar-se amb els trofeus.

Per poder participar en aquest Tour especial caldrà entrar AQUÍ. Les places seran limitades.

Des que es va posar en marxa a l’agost, més de 350 persones han pogut gaudir del Tour Montilivi, en una activitat que es mantindrà aquesta temporada. Es tracta d’una visita guiada de 45 minuts on es pot conèixer de primera mà espais reservats i interioritats de l’estadi.