NOTICIES

No vinguis sol

Cada socio puede conseguir 1 entrada suplementaria gratuita para el partido ante el Numancia y 1, también gratuita, para niños de 6 a 12 años. También puede disponer de 2 entradas suplementarias por sólo 5 euros cada una en los partidos ante Albacete y Sabadell.

Tornar

18/02/2015 16:21

Estem vivint un gran moment esportiu. L"equip convenç i guanya, ocupant una posició de privilegi a la Lliga Adelante. El Club és conscient també del paper clau dels abonats en el que resta de segona volta. És per això que els volem agrair el seu suport incondicional amb la promoció "No vinguis sol" que compren els tres propers partits de l"equip a l"estadi davant el Numancia (diumenge 1 de març. 17h.), Albacete (diumenge 15 de març. 17h.) i Sabadell (diumenge 22 de març. 17h.)

ABONATS:

Numancia: cada soci tindrà 1 entrada suplementària gratuïta. A més, cada abonat també pot aconseguir una entrada gratuïta per nens de 6 a 12 anys. Les entrades suplementàries gratuïtes es lliuraran el dia de partit a taquilles presentant el carnet d"abonat.

Albacete: cada soci pot comprar fins a 2 entrades suplementàries de la seva zona per només 5 euros cadascuna.

Sabadell: cada soci pot comprar fins a 2 entrades suplementàries de la seva zona per només 5 euros cadascuna.

Nota: Les entrades suplementàries a 5 euros es podran comprar únicament a oficines i el dia de partit a taquilles. Totes aquestes promocions estan subjectes a la disponibilitat d"aforament. També recordem que els nens menors de 12 anys han d"anar acompanyats d"un adult.

NO ABONATS:

Preus per no abonats pels partits davant Numancia, Albacete i Sabadell. Gols 10 euros / Preferent 15 euros / Tribuna 25 euros.

El preu de l"entrada es descompte del preu del carnet de segona volta

Tothom que compri alguna entrada per aquests tres partits –abonats i no abonats- podrà descomptar la totalitat del preu pagat del cost del carnet de Segona Volta. Aquesta promoció serà vàlida només si s"adquireix un carnet corresponent a la mateixa zona de l"entrada o bé d"un preu superior.

Nota:

•Aquesta promoció només és vàlida si el carnet es compra abans del 3 d"abril (inclòs), just abans del partit contra el Valladolid.

•Tots els nens de 0 a 5 anys –abonats o no- tenen entrada gratuïta.

•Horari de taquilles d"aquests tres partits: S"obren a partir de les 15h.

•Horari d"oficines: Setmana prèvia a partit de 9h. a 19h.

Agenda primer equip

08 OCT

16:15 Wanda Metropolitano

Partit

Jornada8 Atlético de Madrid - Girona FC

Veure agenda