NOTICIES

Nou acord amb l'Espai Gironès

El Girona FC disposarà d'una pop-store al centre comercial les properes festes de Nadal

Tornar

25/10/2019 12:30

El Girona FC i l’Espai Gironès han signat un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. Aquest és el tercer acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que els dos anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts. A l’acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

L’acord preveu la instal·lació a l’Espai Gironès d’una pop-store en període nadalenc i altres accions, com signatura d’autògrafs, durant la temporada per acostar el Girona FC a l’afició, aprofitant la gran afluència de públic que visita el centre comercial.

L’Espai Gironès, per la seva banda, disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al centre. També es disposarà de dues entrades al mes dels partits que es juguin a Montilivi per sortejar entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial.

El conveni també inclou un  VIP Training Experience per a 10 persones, que consitirà en una visita privada al Centre d’Entrenament  “La Vinya”, ubicat al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella, durant un dia en el qual el primer equip porti a terme la seva corresponent sessió d’entrenament. També es farà un Meet & Greet per a 10 persones, consistent en una visita a l’Espai Gironès de dos jugadors.

Foto: a la imatge el president del Girona FC, Delfí Geli i el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà.