NOTICIES

Obert el procés de compensació de l'abonament 2019-2020

El període per escollir una de les tres opcions plantejades acaba el 2 d'agost

Tornar

15/07/2020 11:00

Des d’avui dijous 16 de juliol fins el diumenge 2 d’agost els abonats del Girona FC podran escollir una de les tres alternatives que els ha proposat el Club per compensar els últims cinc partits de Lliga a Montilivi.

L’abonat escollirà l’ opció -que serà definitiva i no es podrà modificar- a través d’un espai que s’ha habilitat a l’àrea de soci del web del Club.

Recordem que les tres alternatives de compensació que ofereix el Girona són:

APORTACIÓ A PROJECTES SOCIALS

L’abonat podrà decidir que la quantitat econòmica a reintegrar pel Club es destini a projectes socials ja siguin sanitaris, educatius, etc. Val a dir que en aquest mateix context el Girona i Creu Roja Girona han signat un conveni de col·laboració per el qual el club de Montilivi donarà suport econòmic a un projecte per evitar el fracàs escolar d'infants sense recursos.  Aquest projecte, que es desenvolupa durant el curs escolar a diverses localitats arreu de la província, ofereix acompanyament escolar a infants i joves entre 6 i 16 anys. Els diners que els abonats cedeixin al club seran doblats pel City Football Group, així doncs, cada euro de donació sumarà un euro provinent de la Fundació del grup City.  A més de la donació econòmica, el Girona oferirà suport material, visites dels seus jugadors i jugadores i altres activitats relacionades amb el futbol i l'estil de vida saludable que promou el club.

D’altra banda, el Girona FC premiarà la solidaritat dels seus abonats i així les persones que escullin aquesta opció rebran una bufanda commemorativa creada exclusivament per aquesta ocasió.

DESCOMPTE EN EL PREU DE L’ABONAMENT DE LA TEMPORADA 2020/2021

Podrà acumular la compensació, com a descompte per l’abonament de la propera temporada 2020/2021.

REINTEGRAMENT DE L’IMPORT PROPORCIONAL

Es farà sobre el preu pagat per cada abonat, després de tenir en compte tots els descomptes aplicats.

 

En cas que l’abonat no opti per cap de les alternatives que li proposa el Girona s’activarà automàticament i per defecte l’opció del descompte en l’abonament 2020/2021. 

Respecte al descompte per assistència s'adaptarà per premiar aquells abonats que hagin acompanyat fidelment a l'equip durant la temporada. La promoció establia que es descomptaria del preu de l'abonament de la temporada 2020/2021, el preu pagat per l'abonament de la temporada actual, sempre que es complissin dues condicions: que l'equip aconseguís l'ascens a Primera Divisió i haver assistit a un mínim de 19 dels 21 partits inclosos en l'abonament.  Percentualment, per tant, tots els abonats que hagin assistit a 15 partits o més de Lliga disputats fins ara a Montilivi, es podran acollir al descompte la temporada que ve.

* Si teniu algun dubte sobre aquest procés consulteu aquest link amb les Preguntes Més Freqüents.

   TRIA LA TEVA COMPENSACIÓ