CA

Primera ronda de Copa superada a Puertollano (1-5)

El Girona imposa la seva superioritat amb gols de Samu Saiz, Monjonell, Artero, Dawda i Aleix Garcia

El Girona ha sortit al Ciudad de Puertollano amb 4 jugadors del filial de titulars i Ortolà debutant en partit oficial. Després d’uns minuts de domini local, els gironins s’han fet amb el control del joc ien el 18 s’han posat per davant en el marcador gràcies a un penal transformat per Samu, després d’una falta comesa sobre Dawda dins de l’àrea. Cinc minuts més tard Abraham ha empatat el partit després d’un contraatac. Pero el Girona ha imposat la seva superioritat poc després de la mitja hora de joc. Monjonell, en una de les seves especialitats, ha rematat de cap a gol un córner servit per Samu Saiz. Amb l’1-2 s’ha arribat al descans.

L’equip s’ha demostrat letal a la segona part. En el minut 49, Artero s’ha estrenat com a golejador en rematar de primeres una centrada de Calavera des de la dreta. També s’ha estrenat Dawda en el 60, amb una vaselina espectacular sobre el porter. Sis minuts més tard, Aleix Garcia, que havia sortit des de la banqueta, ha fet el cinquè després d’una contra conduïda per Baena. Tres gols en 22 minuts que han decantat definitivament una eliminatòria de la que també ha participat Suleiman, debutant avui amb el primer equip.

Fitxa tècnica

CS Puertollano: Simón, Dani Martín (Diego, min. 64), Iván Limón (Loro, min. 73), Hinojosa, Abraham, Valdivia (Osama, min. 64), Lucas, Juanfri, Gonzalo (Javi, min. 64), Giuliano i Ribalta (Mario Espinar, min. 73).

Girona: Ortolá, Calavera, Monjonell, Juanpe, Juncà, Kébé, Pol Lozano (Sulei, min. 62), Sala (Aleix Garcia, min. 62), Samu Saiz (Baena, min. 62), Artero i Dawda (Santi Bueno, min. 70).

Gols: 0-1, min. 18: Samu Saiz; 1-1 min. 23: Abraham; 1-2, min. 33: Monjonell; 1-3, min. 49: Artero; 1-4, min. 60: Dawda; 1-5, min. 67: Aleix Garcia.

Àrbitre: Milla Alvéndiz (comitè andalús). Ha amonestat Diego i Lucas (CS Puertollano); i Dawda, Pol Lozano i Santi Bueno (Girona).