NOTICIES

Progen, complement alimentari oficial del Girona FC

La companyia biofarmacèutica produeix un complex plasmàtic únic i innovador destinat a la recuperació de teixits tou per a esportistes tant d'elit com d'amateurs.

Tornar

09/08/2022 10:33

El Girona FC y Progen® han firmado un acuerdo por el que la compañía biofarmacéutica se convierte en Patrocinador del Club. Progen® es un alimenticio único e innovador a base de complejo plasmático eficaz en la recuperación de tejidos blandos (articulaciones, tendones, ligamentos, huesos y músculos).

Pels seus nutrients, Progen®, té un doble efecte:

  • Ajuda al manteniment i funcionament normal del sistema musculoesquelètic.
  • Contribueix a l'augment de la massa muscular i al manteniment dels músculs en condicions normals.

Progen es pot utilitzar en la recuperació muscular d’esportistes, tant d’elit com amateurs, així com en persones amb lesions musculars per activitat diària o física. Aquest producte és un complement alimentari innovador a base de complex plasmàtic ric en proteïnes bioactives, HC-15 (complex d'Àcid Hialurònic i Condroití sulfat), col·lagen ric en pèptids bioactius i Vitamina C.

“Una relació especial”

Tal i com explica Hans Berner, president d'OPKO Health Europe: “des de que vam començar a parlar amb el Girona, teníem el pressentiment que es tractava d'una relació especial. A OPKO tenim sempre com a objectiu crear relacions a llarg termini amb els nostres aliats estratègics que ens permetin créixer en conjunt”. Berner també explica que “ser Patrocinadors Oficials del Girona FC, ens omple d'orgull i ens motiva, encara més, a continuar treballant a aportar als professionals de la salut productes sanitaris i suplements nutricionals innovadors i efectius per anar en millora i cura de la salut dels nostres consumidors”.

Per la seva part, el president del Girona, Delfí Geli assegura que “el patrocini d’una empresa líder en el seu sector com OPKO ens il·lusiona especialment. En una temporada històrica com la del retorn a Primera crear vinculacions com aquesta estic convençut que ens farà més forts”.

Sobre OPKO

OPKO Health Europe és una companyia multinacional biofarmacèutica, amb fabricació de suplements alimentaris a Espanya, situada a Banyoles. Des dels seus inicis, fa més de 30 anys, han desenvolupat una vocació d'innovació, excel·lència investigadora i qualitat, oferint una completa gamma de solucions de qualitat que tenen cura diàriament del benestar de persones i animals de companyia a tot el món. Actualment, OPKO, amb seu principal a Miami, té presència a més de 52 països, amb les seves marques de Salut Humana: Arama i Salut Animal: Pharmadiet.

Hans Berner president d'OPKO Health Iberoamérica i Carlos Avila Director Comercial i Marketing d'OPKO España amb l'equipació del Girona FC.

Agenda primer equip

08 OCT

16:15 Wanda Metropolitano

Partit

Jornada8 Atlético de Madrid - Girona FC

Veure agenda