NOTICIES

Quique Cárcel: “Hem aconseguit formar una plantilla molt competitiva"

El director esportiu del Girona FC fa balanç del mercat d'estiu i destaca que sense treball no s'aconseguirà el repte de tornar a Primera

Tornar

03/09/2019 10:00

✅ "He d'agrair a la propietat que ha fet un gran esforç aquest estiu. No tots els clubs fan el mateix. M'he sentit molt recolzat per poder fer l'equip més competitiu possible".

✅ “Hem aconseguit formar una plantilla molt competitiva. L’estiu ha estat molt complicat. No ha estat un mercat fàcil. Hem creat un equip amb la idea que volíem. L’únic que vull és veure jugadors amb fam”.

✅ “En dues setmanes l’equip ha canviat molt. La competència és el que ha fet canviar l’equip en pocs dies. Tenim plantilla per pujar a Primera. Ha costat arrencar i s’haurà de treballar fort per guanyar cada partit. L’equip té encara molt marge de millora”.

✅ “Si no fem les coses com el Fuenlabrada, que acaba de pujar, i és capaç de guanyar a tot arreu, no aconseguirem l’objectiu”.

✅ “Han sortit jugadors molt importants però l’any passat la plantilla no tenia el nivell de competència que té la d’aquest any. L’any passat comptàvem amb un filial i jugadors joves. Aquest any apostem més per augmentar la competència en cada posició i tenir una plantilla llarga”.

✅ “L’aposta per pujar és molt forta però tampoc anem a tot o res”.

✅ “Feia molt temps que l’equip no guanyava a Montilivi. Contra el Málaga, l’equip va transmetre ansietat per endur-nos la victòria en els darrers 20 minuts”.

✅ “L’entrenador tindrà feina per gestionar la competitivitat de la plantilla. Hi haurà sempre jugadors importants que estaran a la banqueta”.

✅ “Tots els jugadors pràcticament podrien jugar a Primera divisió. Si aconseguim l’objectiu m’agradaria donar-los aquest premi”.

✅ “Coris tindrà lloc a la primera plantilla. Ara que està sortint de la lesió tindrà oportunitat de competir”.

Agenda primer equip

06 JUL

19:30 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada38 Real Sporting - Girona FC

09 JUL

21:45 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada39 Girona FC - UD Almería

12 JUL

19:30 Estadio Ángel Carro

Partit

Jornada40 CD Lugo - Girona FC

Veure agenda