NOTICIES

Sanum, nou Partner d’Alimentació Oficial del Girona FC

L'acord permet subministrar als jugadors i al staff tècnic del primer equip productes i serveis d’alimentació.

Tornar

25/11/2021 12:06

Sanum i el Girona FC han arribat a un acord de col·laboració per a que l’empresa establerta a la ciutat de Girona esdevingui Partner d’Alimentació Oficial del Girona FC. Sanum subministrarà als jugadors i al staff tècnic del primer equip productes i serveis d’alimentació.

Amb aquest acord estratègic, el club continua treballant i destinant els màxims recursos possibles per a subministrar els millors productes i serveis a l’àrea esportiva del Club amb la finalitat de poder obtenir un rendiment òptim dels futbolistes.

Sobre SANUM

De diferents visions, inquietuds i àmbits va néixer fa dos anys el projecte Sanum Healthy House, amb una filosofia, visió i objectius molt clars i definits. La salut com a objectiu principal és el seu vehicle, però Sanum Healthy House va més enllà i aposta per un concepte de Salut INTEGRAL, on a través de diferents seccions fomenten un estil de vida sana i conscient. En aquest darrer any han apostat clarament per l'alimentació en el món de l'esport i actualment donen servei d'alimentació post-partit a l'Uni Girona, el Costa Brava, l'Olot i el Bàsquet Girona.