NOTICIES

SISA, la mascota del Girona FC

Tant el nom com la mosca que la representa han estat escollits pels socis mitjançant una consulta popular

Tornar

13/10/2020 13:23

El Girona FC dóna la benvinguda a un nou membre de la família blanc-i-vermella: la mosca SISA! La nova mascota viurà a Montilivi i animarà l'equip amb tota la seva energia durant aquesta temporada. El nou fitxatge del club ha promès defensar la samarreta amb molta alegria i bon rotllo!

La mosca està íntimament lligada a la història de la ciutat de Girona i a la llegenda de Sant Narcís. Representa la defensa de la ciutat i l’esperança que, fins i tot després de perdre una batalla, es pot guanyar la guerra. Amb la seva figura queden molt ben representats els valors de la lluita, la humilitat, la perseverança i el treball en equip, característiques pròpies del Girona FC.

La mosca SISA representa a la perfecció els valors i sentiments del club i la ciutat i serà un aficionat més que defensarà el nostre fortí i ens portarà al camí de la victòria!


Escollida pels socis

El Club va iniciar un procés per triar la seva nova mascota on els Socis tenien la darrera paraula. En primer lloc es va realitzar una consulta per triar quina llegenda de la ciutat representaria la mascota. La mosca va ser la clara guanyadora amb més d’un 55% dels vots. Els socis del club van decidir que aquesta era la que representava millor tant l'entitat com la ciutat per davant d'altres aspirants, també personatges femenins, com la "Lleona" o la "Cocollona". Un cop escollida la mosca, tocava posar-li un nom i els socis van tenir l'oportunitat de proposar-ne diversos. La proposta majoritària va ser SISA, diminutiu de “Narcisa”, femení del Patró de la ciutat. Per tant, aquest és el nom amb el qual la bategem.


Seguiu la mosca SISA a les xarxes socials

A partir d’ara podreu seguir les seves activitats i aventures a través del seu Twitter i Instagram:

https://twitter.com/Mosca_Sisa

https://www.instagram.com/moscasisa/

Agenda primer equip

21 OCT

19:00 Estadio Ángel Carro

Partit

Jornada7 CD Lugo - Girona FC

24 OCT

20:30 Nou Castalia

Partit

Jornada8 CD Castellón - Girona FC

Veure agenda