NOTICIES

Sortejades les entrades per al Girona-Sporting

El Club informarà avui mateix als abonats que n'hagin aconseguit una i els les enviarà abans de dijous

Tornar

27/08/2021 08:05

El Girona FC ha sortejat avui les entrades per partit amb aforament limitat Girona FC-Real Sporting, previst per al divendres 3 de setembre a les 21:00h. El Club informarà avui mateix als abonats que hagin aconseguit una entrada i abans de dijous els les enviarà per correu electrònic. En el cas de les agrupacions, les entrades les rebrà l’abonat representant del grup.

Les entrades estaran preassignades i, com en els dos primers partits a Montilivi, es podran cedir a altres persones, en la mateixa categoria d’edat, sense necessitat de notificació prèvia al Club, de la mateixa manera que es pot cedir l’abonament. Les entrades assignades computaran per al càlcul del cobrament de la segona quota de l’abonament o compensació segons correspongui a cada abonat, sigui o no utilitzada l’entrada el dia del partit.

Accés a l’estadi i mesures de seguretat durant els partits

Els assistents al partit hauran d’entrar a l’Estadi pels accessos indicats a la seva entrada, on també estarà impresa l’hora recomanada per accedir al mateix.  Durant el partit, caldrà estar assegut a la localitat assignada sense poder canviar d’ubicació i no serà possible sortir per tornar a entrar al recinte. 

A l’interior de Montilivi no es podrà menjar, i els assistents tindran l’obligació de fer ús de la mascareta (es recomana del tipus FFP2), mantenir la distància de seguretat i seguir en tot moment les indicacions de mobilitat i les normes sanitàries de prevenció de la Covid-19.

Agenda primer equip

18 SEP

20:30 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada6 Girona FC - Real Valladolid CF

Veure agenda