NOTICIES

Tots a Montilivi: El Govern confirma el 100% de l’aforament per al partit contra la SD Huesca 

Els abonats hauran d’accedir a l’estadi amb el seu abonament, físic o digital, i podran tornar al seu seient habitual 

Tornar

13/10/2021 16:00

El Govern ha eliminat les restriccions d’aforament als estadis i, per tant, tots els abonats podran accedir al partit d’aquests dissabte contra la SD Huesca (16:00h.) Per fer-ho caldrà presentar l’abonament, físic o digital. A més, es podrà tornar al seu seient habitual. 

Com accedir dissabte a l’estadi? 

1.- Amb l’APP oficial del Girona FC 

L’abonat ha de descarregar l’APP oficial del Girona i introduir les dades ID i PIN per a veure l’abonament al dispositiu mòbil. A partir de divendres, hi haurà una nova versió que inclourà el multi-abonament, que permetrà a aquells usuaris que gestionen més d’un abonament tenir-los tots en un sol dispositiu sense necessitat de canviar d'usuari. Això farà més àgil i còmode accedir a Montilivi. 

2.- Amb carnet físic 

L’abonat pot sol·licitar el seu carnet físic entre avui dimecres i divendres de manera presencial a Montilivi, però recordem que té un cost de 5€ ja que està fora de termini. L’horari d’atenció al Soci és de 9h a 14h a les taquilles i de 14h a 20h a la botiga oficial.  

3.- Comprant entrada 

Hi haurà disponibilitat d’entrades per a públic general i per afició visitant. Els preus aniran de 17 a 45 € i estaran disponibles a partir d'aquest dijous a través de les plataformes habituals: APP, web i a les taquilles de l’estadi. Els Socis del Girona tindran un periode de prioritat per la compra d'entrades i gaudiran d'un descompte del 10% del seu preu. 

El Club està a l’espera de la resolució del PROCICAT per saber si es mantenen les restriccions de consum de menjar i beguda al seient.  

 

 

 

Agenda primer equip

21 OCT

21:00 Estadio Municipal de Anduva

Partit

Jornada11 CD Mirandés - Girona FC

Veure agenda