Un Girona amb la vista en el playoff cau a Alcorcón

Els de Francisco acaben la lliga regular en cinquena posició i s'enfrontaran a l'Almeria en les eliminatòries d'ascens

Set canvis a l’11 inicial del Girona en el partit d’avui a Alcorcón, en una jornada marcada per la suspensió del Depor-Fuenlabrada a causa del positiu per Covid d’un grup de jugadors del conjunt madrileny. Francisco no només ha fet canvis a l’alineació sinó que també ha optat per un esquema tàctic diferent, amb tres centrals i dos carrilers. Els gironins han portat el pes del partit, especialment a l’inici, però amb poques ocasions clares de gol. De fet, el primer xut entre els tres pals, obra de Jairo, no ha arribat fins el minut 26. La pilota ha acabat a les mans del porter local. Tampoc ha portat perill excessiu l’Alcorcón, amb l’ex-Girona Fran Sandaza com a principal arma ofensiva.

El marcador s’ha mogut a favor del conjunt madrileny a poc de començar la segona part. Sosa ha transformat el penal amb que l’àrbitre ha sancionat una falta de Valery dins de l’àrea. Francisco ha mogut la banqueta, donant minuts als jugadors menys habituals. Fins i tot ha debutat Pau Víctor, substituint l’uruguaià Zeballos que avui estrenava titularitat. En el minut 74, en una contra, l’Alcorcón ha fet el segon, obra d’Oscar Arribas després d’una assistència de Stoitxkov. Amb el 2-0 s’ha arribat al final. El Girona acaba la lliga regular en cinquena posició i s'enfrontarà a l'Almeria en les eliminatòries d'ascens.