Un gol en el 96 evita la victòria del Girona a Lugo (2-2)

Els gironins havin capgirat el marcador amb dos gols de Stuani, de penal, i d'Aday, de falta.

Tot i que el Girona ha començat portar el pes del partit ha estat el conjunt local el que s’ha avançat en el marcador. Una pilota morta dins de l’àrea després d’una falta l’ha aprofitat Iriome per afusellar Riesgo i inaugurar el marcador. Era l’1 a 0. Fins llavors, el Girona havia pogut marcar en una rematada de cap d’Alcalá, que avui ocupava el lloc del sancionat Juanpe.

La balança s’ha equilibrat en el minut 29. Rahmani ha desviat amb la ma un xut a porteria de Mojica i l’àrbitre ha assenyalat la pena màxima. El penal l’ha transformat Stuani per signar el 27è. gol de l’uruguaià aquesta temporada. Amb l’empat a un gol s’ha arribat al descans. La nota negativa de la primera part, la lesió de Calavera que ha hagut de ser substituït per Ramalho.

Als 10 minuts de la segona part, Ignasi Miquel ha estat a punt de fer el segon, rematant de cap des de la petita. La pilota l’ha desviat el porter in extremis. El Girona ha capgirat el marcador en el 71 amb un xut de falta d’Aday que ha desviat la tanca defensiva.

Quan s’arribava al final, en el 95, l’exGirona Cristian Herrera ha aprofitat un refús dins de l’àrea per fer l’empat, que ha estat definitiu.

El Girona rep al Cádiz divendres vinent a les 9 de la nit en horari ja unificat.