Un Leganés més efectiu s'endú el botí de Montilivi (0-2)

Dos gols als minuts finals decanten un partit dominat pel conjunt de Francisco

L'efectivitat a les arees ha decantat un partit que els de Francisco han dominat pràcticament per complet. La primera part ha tingut molt poques ocasions però totes han estat del costat local. La primera clara ha estat de Santi Bueno, que al minut 10 ha aconseguit empènyer una pilota rebutjada per Cuellar a un xut d'exterior de Samu Sáiz. La posició del '22' gironí era ajustadíssima però des de la sala VAR s'ha decretat que el central uruguayà estava massa avançat quatre minuts després.

El Girona ha seguit insistint amb ocasions de Bárcenas després d'una deixada de cap d'Stuani o amb un xut que ha sortit desviat, tot i que el domini del joc era clarament dels blanc-i-vermells.

La segona part ha estat una mica més equilibrada, amb el Leganés acostant-se en jugades a pilota parada i el Girona replicant amb jugades sobretot per bandes. A partir del minut 70 les ocasions han estat més perilloses, Mamadou ha relliscat quan impactava la pilota i no ha trobat porteria. Dos minuts més tard era Samu que també ho provava i el seu xut sortia fregant el travesser de la porteria rival. En l'intercanvi qui ha colpejat més fort ha estat el Leganés que en una bona combinació per l'esquerra ha trobat una oportunitat on Bua ha afusellat Juan Carlos, al que ha batut amb un fort xut. Al 80 ha estat Miguel qui ha creuat massa la seva rematada en un contracop per banda dreta, i al 82 Juan Carlos ha aturat un mà a mà que ha mantingut amb energia als locals. El Girona ho ha intentat de totes les maners, sobretot amb centrades laterals i rematades que Bernardo o Mamadou no han pogut enviar a la xarxa.

Ja dins els dos minuts del breu descompte un malentès entre Juan Carlos i Samu Sáiz ha provocat que Bua li pispés la pilota i superés el porter amb una picada per posar el 0-2 final.