NOTICIES

Una gran rebuda a l’equip per a un partit decisiu

La Gran Rebuda d'aquest diumenge pretén encoratjar els jugadors en un partit trascendental

Tornar

10/05/2019 20:24

El Girona FC convoca a l'afició aquest diumenge a Montilivi per rebre a l’equip en un partit trascendental i repetir la gesta aconseguida en el partit enfront el Sevilla. La Gran Rebuda vol donar suport als jugadors a l’arribada dels jugadors i encoratjar-los. Per fer l’arribada de l’equip més especial l’afició onejarà unes banderes gegants que el mateix club repartirà entre els aficionats. La rebuda de l’equip serà a 16:30h davant el pàrquing de tribuna de l’estadi.

A més a més, davant la mateixa tribuna, des de les 16h fins moments abans que comenci el partit, els aficionats que ho vulguin podrán gaudir d’una FanZone amb beguda, snacks i espai musical.

Les sorpreses no acaben aquí perquè a l’hora d’accedir al camp el club gironí repartirà una bandera blanc-i-vermella a tots els aficionats perquè l’onegin ben amunt a la sortida dels jugadors.

Programa horari

16:00h – Inici de la Fanzone

16:30h - La Gran Rebuda a l’equip

18:30h – Inici del partit Girona - Levante

El club gironí pensant amb la seva afició ha ampliat el servei d'autobús des de 15:30h perquè tothom qui ho desitgi pugui arriba ben puntual a la rebuda a Montilivi. Des de 15:30h fins a 16:30h hi haurà un servei de bus cada 15 minuts que faran el mateix recorregut dels dies de partit. I a partir de 16:30h els busos seguiran l'horari habitual fins minuts abans que comenci el partit.