CA
primer equip

Victòria amb patiment a Alcorcón

Stuani, que ha errat dos penals a la primera part, ha marcat el gol de la victòria

L’equip s’ha mostrat molt superior des de l’inici però ha acabat patint. El conjunt madrileny, ja descendit, ha estat inofensiu i si a la primera part no s’ha arribat amb un marcador més ampli ha estat per la poca fortuna dels gironins i no pel joc desplegat per l’Alcorcón. Baena ha posat a prova aviat al porter Jesús, que ha desbaratat l’1 contra 1 amb solvència. En el minut 18, penal favorable al Girona. Stuani, que sol ser infal·lible des dels 11 metres, no ha estat capaç de transformar la pena màxima. Jesús ha fregat la pilota que ha acabat impactant al travesser. El xarrúa marcaria en el 40 el seu dinovè gol del campionat. Abans, Juanpe ha impactat la pilota a l’escaire en un allau de joc dels gironins. En el descompte, Stuani ha enviat als núvols una nova pena màxima després d’una falta revisada pel VAR comesa sobre Aleix Garcia. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Girona l'Alcorcón ha vist que podia ficar-se en el partit i ha començat a aproximar-se més a la porteria de Juan Carlos. La primera, amb una rematada de Borja Valle, que ha sortit fora. A mesura que avançava el partit, els madrilenys s'han animat i han incrementat la pressió sobre l’àrea gironina tot i que el resultat ja no s’ha mogut.