Victòria amb remuntada al camp de l'Espanyol (1-2)

Yoel Bárcenas i Samu Sáiz, de penalti, han capgirat el marcador

Les lesions i les sancions han obligat Francisco a canviar l’habitual onze inicial. Fins a sis jugadors nous respecte l’últim partit: Yan Couto, Bernardo, Franquesa, Monchu, Bárcenas y Pachón. El de Vilafranca ha debutat amb el primer equip a la lliga. En el primer quart d’hora ha estat el Girona qui ha gaudit de més ocasions per obrir el marcador. A còpia de contraatacs ha tingut dues clares oportunitats. A mesura que avançava el partit, l'Espanyol s’ha fet amb el control de la pilota davant d'un Girona ben endreçat al seu camp que esperava per recuperar i sortir a la contra. En el minut 40, el conjunt local s’ha avançat en el marcador. Centrada d’Embarba i Raúl de Tomás, evitant el fora de joc, ha fet pujar el primer al marcador. Amb 1-0 s’ha arribat al descans.

El Girona no ha perdut la cara al partit en cap moment i ha buscant amb insistència el gol de la igualada. Els de Francisco han rondat l’àrea espanyolista sense perdre de vista l’aspecte defensiu. En el 82, en un contraatac Yoel Bácenas ha empalmat un xut des de fora de l’àrea per fer pujar l’1-1 en el marcador. Quatre minuts més tard, l’àrbitre ha assenyalat penal per una falta de Cabrera sobre Santi Bueno. La pena màxima l’ha transformat Samu Sáiz. El Girona capgirava el marcador i tornava a assaltar l’estadi espanyolista.