2.500 socis del Girona ja han triat escut

Més d’una quarta part del total ja han participat en només una setmana en el procés de votació que acaba el 19 de setembre

Més de 2.500 socis ja han participat en el procés de votació per escollir el nou escut del Girona FC. Aquesta xifra suposa haver superat en més d’una quarta part el total de socis amb que compta el Club actualment quan tot just portem una setmana des que es va iniciar el procés de votació que finalitza el 19 de setembre.

El Girona FC ha posat en marxa diferents iniciatives per que tots els socis puguin participar en la tria del nou escut:

Online: Tots els Socis que vulguin participar poden entrar al web http://escut.gironafc.cat, on trobaran les dues versions d’escut sotmeses a votació i, un cop introduïdes les seves credencials de soci, podran triar aquella que més els agradi.

Taquilles i dies de partit: Tots aquells socis que prefereixin participar de forma presencial, poden dirigir-se a les taquilles de Montilivi on se’ls atendrà personalment. A més, per augmentar i facilitar la participació, s’instal·la els dies de partit a l’estadi una carpa on els socis poden realitzar aquesta votació assistits per personal del Club.

Des de Montilivi s’anima a tots els socis a participar-hi i sentir-se seu aquest procés doncs és la primera vegada a la història que han tingut un paper important en el disseny i l’elecció de l’emblema que els representa i que es començarà a utilitzar oficialment a partir de l’1 de juliol de 2022.