El Girona cau a Alcorcón (2-1) però es manté en posicions d’ascens directe

Els de Pablo Machín van jugar amb deu homes durant 60 minuts per l’expulsió de Rubén Alcaraz.

El Girona no ha pogut igualar la seva millor ratxa de victòries a Segona A en perdre aquesta tarda per 2 a 1 davant l’Alcorcón. Els de Machín han jugat amb deu homes durant 60 minuts per l’expulsió de Rubén Alcaraz i tot i intentar-ho fins a l’últim minut no s’han pogut endur cap punt de Santo Domingo.  A banda de l’expulsió l’altre handicap que ha trasbalsat als blanc-i-vermells ha estat el matiner gol de l’equip alfarero. En el minut cinc Óscar Plano ha superat els defensors gironins i ha batut per alt a René. Els de Montilivi, en aquesta primera part, han viscut diferents moments en els que no han pogut trobar connexió entre les seves línies i han tingut dificultats per acostar-se amb perill a la porteria de Dmitrovic. De fet, pocs minuts després del primer gol madrileny,  René ha protagonitzat una gran aturada que ha evitat el segon gol dels locals. Un nou gerro d’aigua freda ha arribat pels catalans en el minut vint-i-tres quan l’àrbitre ha senyalat un penal en xocar Pablo Marí amb un rival. David Rodríguez ha transformat la pena màxima fent pujar el 2 a 0 al marcador. I tal i com diu el tòpic, les desgràcies no venen mai soles. Quatre minuts després del segon gol, Rubén Alcaraz ha vist la segona targeta groga i ha hagut de sortir del camp deixant als blanc-i-vermells amb deu homes. L’ocasió de més risc creada pel Girona en els primers quaranta-cinc minuts ha estat de Portu. El futbolista murcià ha intentat superar per alt, de cop de cap, al porter de l’Alcorcón però finalment Dmitrovic ha aturat l’esfèrica. L’inici de la segona part ha mantingut les formes de la primera: l’Alcorcón pressionant molt sobre el Girona sense donar-li opcions de combinar, a més de saber aprofitar l’avantatge de jugar en un camp de més reduïdes dimensions que Montilivi. Amb els canvis proposats per Machín (han sortit al terreny de joc Sandaza, Eloi i Coris) l’equip s’ha oxigenat ja que començava a passar factura el fet de jugar tanta estona amb només deu futbolistes. A partir d’aquests minuts el Girona ha fet el seu millor joc, pressionant al rival, robant pilotes i construint per acostar-se amb perill a la porteria alfarera. En una d’aquestes arribades, en el minut 77, l’àrbitre ha xiulat penal en contra de l’Alcorcón, en fer caure a Ramalho un defensa rival dins l’àrea.  Cristian Herrera l’ha convertit en el 2 a 1 i els blanc-i-vermells han cregut en la possibilitat de l’empat. Des d’aquest moment i fins al final els de Machín han assetjat la porteria de Dmitrovic però lamentablement no han pogut assolir el seu objectiu, xiulant l’àrbitre el final del matx.

Ara, torna a ser l’hora de Montilivi. La propera jornada, la número 19, el Girona s’enfrontarà al Nàstic de Tarragona (dissabte 17 de desembre a les 20h.)