Skip to main content
CA

9.700 abonats: rècord històric a Montilivi

Un 98,8 per cent han renovat el seu seient i s’han tramitat 400 altes noves

La passió pel Girona FC s’ha demostrat una vegada més aquesta temporada. El Club ha aconseguit una xifra rècord d’abonats, amb un total de 9.700. Aquest rècord històric no només és un testimoni de la fidelitat i la dedicació dels seguidors, sinó també de la força i la vitalitat del Club en el seu conjunt. 

La major part d’aquesta fita es deu a les renovacions amb un total de 98,8% abonats que han decidit continuar sent part d'aquest emocionant viatge, demostrant un any més la seva fidelitat al Girona FC. 

Més enllà d'aquesta impressionant xifra, es preveu que l'ambient a Montilivi sigui electritzant a cada partit. Montilivi va registrar la temporada passada una mitjana d’espectadors del 82%, un dels percentatges més alts de la lliga. Amb l'esperança que l'assistència sigui igualment excel·lent, el Club recorda que continua oferint incentius per reconèixer la fidelitat de l’afició. 

La instal·lació de la grada de Gol Sud superior permet a Montilivi arribar a un total de 14.624 seients. Aprofitant l’ampliació de l’aforament de l’estadi, el Club ha decidit incrementar el nombre d’abonaments i fer 400 altes noves. Els nous abonats estaven inscrits en la llista d’espera, integrada per 1.700 socis.

El Girona FC compta actualment amb un total de 13.000 socis.