A la venda les entrades del Girona-Real Madrid

El partit de tornada de quarts de final de la Copa del Rei tindrà lloc a Montilivi la última setmana de gener.

El Girona va fer història el passat dimecres al Wanda Metropolitano en classificar-se per primera vegada per als quarts de final de la Copa del Rei després d’eliminar a l’Atlético de Madrid.

El sorteig que ha tingut lloc aquesta tarda a Madrid ha assenyalat al Real Madrid com el nostre rival. El partit de tornada, que es jugarà a Montilivi l’última setmana de gener, no està inclòs en l’abonament de temporada per la qual cosa caldrà adquirir entrada. No obstant, fins el dilluns 21 de gener a les dotze del migdia els abonats podran mantenir el seu seient per a aquest partit activant l’accés a través del seu carnet. Passat aquest termini serà necessari comprar una entrada com la resta de públic no abonat.

Els ABONATS poden activar el seu carnet per aquests preus:

Zonas Abonats
Gols 25€
Preferent 30€
Preferent Coberta 30€
Tribuna 35€

Atenció!: Els seients dels abonats que no hagin activat el seu carnet a la data i hora indicada (dilluns 21 de gener a les dotze del migdia) quedaran alliberats per a aquest partit.

ACTIVA EL TEU CARNET

Ja a la venda les entrades per al public general i Socis amb descompte!

La venda al públic no abonat s’obre al mateix temps que els abonats.  Hi hauran dos tipus de preu: per públic general i per Socis (que serà el mateix preu que els abonats. Aquest inclou un 50% de descompte respecte al de públic en general). Les entrades es podran comprar a la pàgina web i a les taquilles de Montilivi a partir de dilluns a les 9: 00h.

Els preus de les entrades pel PÚBLIC GENERAL  (no abonats i no socis) els següents:

Zonas Públic General Socis
Gols 50€ 25€
Preferent 55€ 30€
Preferent Coberta 60€ 30€
Tribuna 75€ 35€

COMPRAR