ACADÈMIA Juvenil B, Cadet B i Aleví S12 arriben amb opcions de ser campions a l'última jornada

El Juvenil A Femení guanya al camp del Badalona i aconsegueix la permanència

Reus 0-0 Girona B

El filial tanca la temporada amb un empat sense gols a Reus. Amb la tranquil·litat d'haver assolit la permanència la setmana passada a Riudarenes, els homes de Sergi Mora han sumat un punt més que els fa acabar onzens amb quaranta-quatre. Els blanc-i-vermells no van arrencar bé el curs, però han anat de menys a més i han acabat fent-ne vint-i-quatre en uns últims catorze partits, dels quals només n'han perdut dos i per la mínima.

Mataró 2-0 Sènior Femení

Derrota del primer equip femení a Mataró. Les blanc-i-vermelles cauen en un camp difícil després d'encaixar dos gols al tram final de la primera part, i segueixen terceres a la classificació. La setmana vinent rebran el Terrassa a Vilablareix quan encara queden quatre jornades per disputar.

Juvenil B 1-0 Manlleu

Victòria importantíssima del Juvenil B per arribar a l'última jornada amb opcions d'ascens. Els nois d'Héctor Simón han hagut de treballar els tres punts davant un rival exigent, però un gol d'Oriol Aguilera a les acaballes ha desfermat l'eufòria a Riudarenes. Segueixen tercers a Preferent, i necessiten guanyar al camp del Quart la setmana vinent i que Granollers i Vilassar de Mar no ho facin per accedir al primer lloc que permetria tornar a Lliga Nacional.

Les victòries del cap de setmana

El Cadet A s'imposa al camp de l'Espanyol amb dues dianes de Jordi i Dídac, i aconsegueix tres punts molt meritoris (0-2). El Cadet B ha guanyat a l'Europa amb gols de Muhammed i en pròpia porteria, i arriben a l'última jornada tercers i també amb opcions de proclamar-se campions. Necessiten guanyar al camp del Granollers, segon, i que no ho faci el Vilassar de Mar, líder amb dos punts més. Per la seva banda, l'Infantil A ha superat el Nàstic per 1-3 amb gols de Mauro per partida doble i Nil.

L'Aleví S12 ha superat el Sant Feliu i depèn d'ell mateix per guanyar la lliga a l'última jornada (5-1). Hauran de vèncer al Caldes de Malavella dissabte al matí per proclamar-se campions. La jornada ha estat molt bona també per la resta d'equips de futbol set, amb victòria del S11 a Ca l'Aguidó, del S10 a Palafrugell i del S9 a Sant Celoni.

Gran notícia pel Juvenil A Femení, que ha guanyat al camp del Badalona i certifica la permanència a la màxima categoria amb una jornada d'antelació. Les locals s'han avançat només arrencar, però han remuntat amb dos gols a cada part d'Irene i Nora per partida doble (1-4). El Juvenil B ha superat el Cirera, i els Infantils A i B han golejat a Vic i Olot.