Skip to main content
CA
Actes Socials

Actes solidaris al darrer partit de l’any a Montilivi

Els aficionats podran fer donació de joguines en les hores prèvies del Girona-Burgos d'aquest divendres.

Una dels actes tradicionals del darrer partit a Montilivi abans de Nadal és la recollida de joguines que, de la mà de la Creu Roja, pretén aconseguir donacions de joguines per a les nenes i els nens amb dificultats de la província.

Aquest gest de solidaritat, sempre ben rebut pels seguidors blanc-i-vermells, es podrà dur a terme en les hores prèvies del partit d’aquest divendres contra el Burgos (21:00h). El Club vol incentivar aquestes donacions i regalarà una entrada infantil a tots aquells que entreguin una joguina nova, no-sexista i no-bèl·lica al punt de donació.  

Aquesta acció, juntament amb altres accions on el Girona FC col·labora amb Creu Roja com la donació de material i recursos pels sense llar, de la col·laboració en projectes educatius li van valer al Club el reconeixement de l’entitat social més important del país en un acte celebrat el passat 2 de desembre a la seu de Creu Roja Catalunya.

El partit més solidari

En aquest partit, i com es ve fent durant els darrers anys, els jugadors i les jugadores del primer equip masculí i femení lluiran al centre de la samarreta el logotip de LaMarató per donar a conèixer la iniciativa de la CCMA que aquest any està dedicada a la Salut Mental.