Skip to main content
CA
primer equip

"Ànima, passió i orgull"

Míchel Sánchez, que ha renovat fins el 2024 "per crèixer a Girona com a entrenador" considera clau el suport de l'afició per guanyar el Mirandés

"La plantilla està molt il·lusionada en guanyar demà davant la nostra afició". "L'Orgull Gironí és el que hem de tenir demà més que mai".

"A Gijón no vam ser verticals ni agressius, no vam sobrepassar al rival. Però veníem d'un partit que si ho vam fer que era el dia del Tenerife"

"És la primera vegada que renovo en un club abans que aconseguir l'objectiu però m'han donat un enorme suport, per això m'he quedat"

"Jo tenia molta confiança en seguir com entrenador però no volia que s'allargués més confirmar la meva renovació. Per això ho he fet ara"

"Tenia molt clar que volia quedar-me, sempre m'han donat molta confiança, suport i han cregut en mi, per això també em quedo". "Quique Cárcel és la persona que m`ha donat més confiança i a qui haig d'agrair més. Si ell continuava liderant el projecte jo també en volia formar part".

"A Girona m'he sentit com a casa des del primer moment".

"Ànima i passió; això és el que hem de tenir i demà ens donarà la nostra afició"

"Estem en deute amb l'afició i no els volem fallar. Com he dit abans; ànima, passió i orgull". "Demà es viurà un ambient especial però hi hem de posar de la nostra part. La sensació de que volem anar a pel partit s'ha de notar des del primer minut". "Demà el que volem és guanyar". "No volem una possessió estèril, hem d'anar a pel rival, amb agressivitat i sent protagonistes".

"El Girona és un Club en creixement i jo vull formar part d'aquest creixement i crèixer aquí com a entrenador".

"Hem de fer que l'aficionat se senti orgullós de nosaltres".

“Vull jugadors que vagin a buscar el rival, que siguin valents i que no facin passades perquè sí. Demà necessitem orgull, ànima, determinació i guanyar duels”.