Skip to main content
CA

Arnau Martínez, Ramon Terrats i Pablo Moreno, entre els millors jugadors joves espanyols

El comitè de Futbol Draft està format per representants de totes les institucions del futbol nacional, entre ells els seleccionadors de les categories inferiors de la Selecció Espanyola.

Tres jugadors del Girona FC han estat seleccionats entre els millors talents del futbol espanyol aquesta temporada. Els joves Arnau Martínez i Ramon Terrats, ambdós en dinàmica de primer equip des de fa setmanes, i també Pablo Moreno, cedit aquest curs al Girona FC pel Manchester City. Tots tres representen l’entitat blanc-i-vermella en la quinzena edició d’aquest guardó nacional, el Futbol Draft.

Els seus noms apareixen en la primera llista realitzada per Fútbol Draft, el comitè del qual està format per representants de totes les institucions del futbol nacional, entre ells els seleccionadors de les categories inferiors de la Selecció Espanyola.

El premi escull cada any els millors joves espanyols d’entre els 16 i els 20 anys. Arnau, Terrats i Pablo Moreno estan a la primera preselecció de 99 candidats que es reduirà a 55 en la propera reunió del comitè. Posteriorment, amb l’ajuda de la votació popular es donaran a conèixer els guanyadors de cada categoria el primer mes d’octubre.