Skip to main content
CA

Arrenca el Campus del Girona FC

Hi participaran prop d'un miler de nens i nenes en sis seus: Girona, Blanes, Platja d'Aro, Peralada, Cerdanyola i Centelles

Prop d’un miler de nens i nenes de 5 a 15 anys participaran aquest estiu en els diferents torns del Campus del Girona FC que ha començat avui. A banda de les seus de Torres de Palau de Girona, la ciutat esportiva de Blanes i el Camp Municipal de Platja d'Aro, el Campus compta aquest any amb tres seus més: el Camp Municipal de Peralada, la Zona Esportiva Municipal La Bóbila-Pinetons de Cerdanyola i el Camp Municipal de Futbol de Centelles.

Sota la direcció tècnica-esportiva de Carles Planchart, entrenador assistent del Manchester City, i de Jordi Guerrero, exentrenador del Girona FC, els nens i nenes podran gaudir de l’aprenentatge i millora del futbol tant de manera individual com col·lectiva, alhora que duen a terme altres activitats lúdiques (piscina, Futtoc, TocBall, 3x3, sortejos, etc.) El Campus s’allargarà fins el 26 de juliol. A la seu de Centelles, el Campus comença l’1 de juliol.