Comença el retorn dels internacionals

Aleix va debutar amb la Sub21, Olunga va marcar un gol amb Kènia i Mojica va destacar en el Colòmbia-Austràlia

Els set jugadors del Girona amb compromisos amb les seves respectives tornaran entre avui i demà als entrenaments. Stuani, que va disputar alguns minuts amb l’Uruguai  a la China Cup, s’ha reincorporat a la sessió d’aquest matí. La resta ho faran demà. La selecció uruguaiana es  va adjudicar el torneig després de vèncer la República Txeca (2-0) i Gal·les (0-1).

Aleix García i Pablo Maffeo van jugar els 90 minuts en el triomf de la selecció espanyola Sub-21 contra Estònia (3-1), ahir dimarts, a Ponferrada. El partit va suposar el debut d’Aleix amb la selecció.

Michael Olunga ha disputat els dos amistosos que la selecció de Kènia ha jugat aquests dies, contra Comores (2-2) i la República Centreafricana (2-3). Olunga, a més, va fer un dels dos gols del seu equip en aquest darrer enfrontament.

Johan Mojica va destacar ahir en l’empat de la selecció de Colòmbia davant Austràlia (0-0), un dels dos partits que ha jugat el combinat de Pékerman aquests dies. Mojica s’havia quedat sense minuts en la victòria contra França (2-3) de divendres. Bernardo, també convocat amb la selecció colombiana, no va jugar cap dels dos partits.

El porter Yassine Bounou, convocat pel Marroc, es recupera d’una lesió muscular i no ha pogut disputar cap dels amistosos que ha jugat la seva selecció, contra Sèrbia, amb victòria per 1-2, i davant l’Uzbekistan, amb triomf per 2-0.