Skip to main content
CA

Consells per al Girona vs Barça

Montilivi tornarà a viure un fantàstic partit aquest cap de setmana amb la visita del Barça, un matx on l’estadi viurà un gran ambient. És per això que des del Club recomanem venir amb temps al partit. Les portes de Montilivi estaran obertes des de dues hores abans de l’inici del mateix. 

Descarrega l'última versió de l'APP del Club

Per facilitar l’accés i evitar les cues, els abonats poden accedir a través de l’Àrea de Soci de l’APP, una aplicació que haurà d’estar ja descarregada i actualitzada als dispositius mòbils dels abonats hores abans de venir a l'estadi. 

Cessió o alliberament

El Club també ha tornat a activar l'opció de la cessió de l'abonament i de l'alliberament de seients per aquest partit. És recomanable, també, tenir l'app actualitzada.

Si algun Soci necessita suport en qualsevol d'aquests processos pot demanar ajudar al personal del Club tant a la Fan Zone com a les taquilles.

Servei de bus gratuït pels Socis

El Girona oferirà un servei de bus llançadora de manera gratuïta pels seus Socis. El servei s’iniciarà dues hores abans de cada matx i el busos circularan amb una freqüència de 10 minuts. El servei de tornada s’iniciarà una vegada acabi el partit i s’allargarà fins a una hora després de la seva finalització.

Fan Zone

Aquest dissabte tornarem a viure una nova Fan Zone en la prèvia del Girona – Barça. Des de dues hores i trenta minuts abans, tots els aficionats podran gaudir d’una gran estona en família en un dels partits més emocionants que es poden viure en aquests moments a La Liga.

Banderoles del Girona al teu seient

A cada seient de Montilivi hi haurà una banderola del Girona per onejar abans de l'inici del partit, quans els jugador entrin al terreny de joc i soni l'himne.