Cròniques partits Girona "B" i Juvenil A

El Juvenil guanya al Cornellà (3-1) i suma tres punts importants per la permanència. El filial empata a dos amb el Sants, en un final polèmic.

Girona FC “B” 2 – 2 UE Sants

Resultat injust en el partit del filial respecte al joc i la intensitat mostrada pels gironins. Tot i que el Sants és un equip que està lluitant pel primer lloc de la classificació, el filial va ser superior en la majoria d'aspectes i només un penal xiulat en el minut 88 i molt protestat per jugadors i cos tècnic blanc-i-vermell va impedir la victòria de l’onze dirigit per Nacho Castro. Un gol en jugada d'estratègia de Javi Morales (1-0), va desequilibrar el marcador després d'una primera part força travada. El joves del “B” van tenir un parell d'ocasions molt clares i ben situats en el terreny de joc controlaven els intents de marcar del Sants.

La segona part va ser molt més moguda. El Girona ben situat i sòlid aconseguia robar la pilota als barcelonins i disposava d'ocasions molt clares. Bonaventura, Micky, Soufiane, Litus i Coro van estar a punt de marcar però la falta d'encert en els últims metres va fer que no es mogués el marcador fins que Gallas (2-0) d'un xut llunyà va donar més avantatge al Girona “B”. A partir d'aquí el Sants va avançar les seves línies i tot i que no generava massa ensurts al Girona, s'acostava amb certa facilitat fins a tres quarts de camp. Una falta molt discutida a la frontal de l'àrea local va permetre als visitant retallar distàncies (2-1). Lamentablement pels interessos del Girona, a dos minuts del final es va produir un cop d’efecte quan en un embolic a l'àrea gironina el linier va aixecar la bandera fent que l’àrbitre senyalés el punt de penal i, a més, expulsés Genís, decisió que va provocar les protestes dels jugadors i el cos tècnic local. Finalment, els visitants van transformar el penal (2-2) i immediatament després l'àrbitre va xiular el final del matx.

Girona FC: Quintanas, Genís, Javi Morales (74’ Pishvaie), Caballero (39’ Pujol), Litus (74’ Gallardo), Bonaventura (57’ Ruiz), Soufiane, Gelmà, Coro, Gallas i Mahmadou.

UE Sants: Blanco, Gómez, Navarro, Lage (62’ Mulero), Hernández (82’ Gala), Sergi Navarro, Crivilles  (82’ Navas), Gaudioso, Arbulu (62’ Franco), García Toran (88’ Freixenet) i Avilés.

Gols: 1-0 31' Morales; 2-0 69' Gallas; 2-1 73' Avilés; 2-2 88’ Franco

Juvenil A 3 - UE  Cornellà 1

El Juvenil A va fer un pas més per aconseguir l'objectiu de la permanència a Divisió d’Honor després de guanyar al municipal de Vilablareix, per 3 a 1, a la UE Cornellà. El partit va començar amb un Girona ben plantat al terreny de joc, amb una pressió alta que va provocar que el Cornellà tingués dificultats per iniciar el seu joc. Una d'aquestes accions va permetre a Joel Arimany marcar el primer gol blanc-i-vermell quan només s'havien jugat vuit minuts de la primera part. A partir d'aquest moment el Girona va veure com el Cornellà s’acostava cada vegada més a la porteria de Pol, sobretot en accions a pilota aturada.

La segona part va començar amb el domini dels homes de Robert Vila i quan es portaven set minuts Bargalló va fer pujar el segon local al marcador (2-0). El Cornellà, obligat per les circumstàncies, va fer un pas endavant i això va provocar que els locals haguessin d'estar més atents en defensa. En gairebé l'únic error defensiu dels gironins els visitants van poder escurçar el marcador posant emoció al partit (2-1). Com no podia ser d'una altra manera el Cornellà es van llançar a l'atac però els locals, ben ordenats, van poder aturar totes les accions que s'acostaven a la seva porteria. Ja en el temps de descompte un contraatac molt ben portat per Mas va culminar amb el 3 a 1 de Puig.

Girona FC: Pol, Guillem, Mario, Curu, Álamo, Alex, Puig, Blay, Joel (86' Pimentel), Torres (65' Tafa), Bargalló (65' David; 79' Mas)

UE Cornellà: Caleb, Sergi, Dan ( 86' Alejandro), Bambo, Ricard (53' Pulido), Chillon (58' Anas), Victor Fernandez (58' Quique), Joel, Ahmed, Maymi i Victor Garcia

Gols: 1-0 8' Joel; 2-0 52' Bargalló; 2-1 60' Ahmed; 3-1 90+4 Puig