El Girona cau per 3-2 en l'estrena de la pretemporada davant el filial del City

Samuelle Longo i Fran Sandaza, de penalti, han estat els autors dels gols visitants

Primer amistós de pretemporada del Girona en terres angleses. Els de Pablo Machín han perdut avui per 3-2 davant el filial del Manchester City, en un partit disputat en un dels camps de la City Football Academy, la ciutat esportiva del club britànic. Els gironins s’han avançat per dues vegades en el marcador amb gols de Longo i Sandaza, la parella atacant que ha jugat de sortida. La resta de l’onze inicial ha estat el format per Bono a la porteria; defensa de tres amb Ramalho, Richy i Juanpe; Sergi  i Javi Álamo, als dos carrils, mentre que el mig camp el formaven Alcaraz, Portu i Borja García. Com ja és habitual en els partits de preparació, el tècnic ha introduït diversos canvis. El partit ha començat molt bé per al Girona, que s’ha avançat amb un gol de Longo. El davanter italià, que s’estrenava així amb la samarreta del Girona, s’ha avançat a la defensa i ha rematat de cap al fons de la porteria anglesa. El conjunt local ha empatat però pocs minuts després Sandaza desfeia la igualada i feia pujar l’ 1-2 al marcador després de transformar un penal, arran d’una falta comesa sobre el juvenil Sergi Álamo. Com és habitual en una pretemporada han estat nombrosos els canvis. Han acabat jugant també René, Alcalá, Vivancos, Kiko Olivas, Manel, Aday, Pere Pons, Granell, Eloi Amagat, Cristian Herrera i Felipe. A la segona part, el filial citizen ha aconseguit empatar de nou el marcador i posteriorment ha remuntat gràcies a un altre penal. Era el 3-2, resultat que ha acabat sent definitiu.

El Girona seguirà concentrat a les instal·lacions del City fins diumenge. Dissabte disputarà  un nou partit amistós contra el Blackburn Rovers, equip de la Championship anglesa. El partit és previst a Ewood Park a les 15:00 hores, una hora més a Girona.