El Girona cau per la mínima davant el Villarreal en un temps afegit massa cruel

El gol de David López a la primera part no ha estat suficient per sumar cap punt a Montilivi

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels interessos blanc-i-vermells. Al minut 9, Jackson ha aprofitat una pilota llarga per assistir Yeremy Pino i que aquest anotés a porteria buida el primer gol del partit pels groguets. El Girona ha reaccionat amb dues aproximacions perilloses, una a cop de cap de Castellanos, i un altre en una gran acció personal de Riquelme que ha acabat rebutjant Pepe Reina. Dos avisos del que ha acabat arribant al minut 24, quan Riquelme he servit una falta lateral, Arnau l’ha prolongada i David López l’ha empès al fons de la xarxa per fer l’empat. Al darrer tram de primer acte, ha estat un partit sense grans aproximacions de perill.

La segona meitat ha iniciat amb una tímida arribada visitant, amb un xut de Capoue a les mans de Gazzaniga. Amb el pas dels minuts, tots dos equips han buscat la victòria. Tsygankov ha fet el 2-1 al marcador a falta de 20’ pel final, però l’àrbitre ha assenyalat fora de joc de Stuani en la jugada prèvia. Els blanc-i-vermells han seguit a la recerca del gol, i Riquelme ha estat ben a prop al minut 73, però el seu xut potent l’ha desviat Reina. Yangel Herrera ha provat fortuna des de lluny, però la seva rematada ha sortit desviada. Al temps afegit, Gazzaniga ha evitat el gol de Trigueros amb una volada espectacular. I en una acció de falta lateral gironina, el Villarreal ha fet l’1-2 en un contracop letal finalitzat per Gerard Moreno.

Derrota per la mínima del Girona davant el Villarreal en un partit on els de Míchel han merescut puntuar, però on marxen de buit. Els blanc-i-vermells es mantenen amb 48 punts, a falta de tres partits pel final de lliga. Dimarts vinent, nova jornada a Vigo davant el Celta.