El Girona cau per la mínima davant Osasuna i es queda a les portes d’Europa

El gol de Reinier no ha estat suficient per sumar al darrer desplaçament de la temporada

La primera meitat ha estat d’allò més animada amb arribades de tots dos equips. Yangel ha estat el primer en provar fortuna en un xut que ha marxat desviat. Poc després, Abde i Budimir han avisat pel bàndol local, però cap dels dos remats ha trobat porteria. Al minut 25, Riquelme ha posat a prova un Aitor Fernández que ha respost amb nota a l’intent del gironí. Passada la mitja hora de joc, David López ha estat providencial tapant un perillós xut d’Abde. Al tram final de primera part, Tsygankov i Bernardo han estat molt a prop del 0-1, però primer Aitor i després la falta de punteria del central ho han evitat.

El segon acte ha començat de la pitjor manera possible pels interessos blanc-i-vermells. En només deu minuts, Budimir ha anotat un doblet i ha deixat els de Míchel contra les cordes. Tot i això, el conjunt gironí no ha tirat la tovallola i en un acte de fe ha buscat amb insistència la porteria local. Un gol que ha arribat al minut 75 quan Reinier ha anotat el 2-1 gràcies a un cop de cap. Fins al final, els blanc-i-vermells han insistit, però no han trobat el premi de la diana.

Derrota per la mínima del Girona a Pamplona davant un Osasuna que jugarà la propera edició de la Conference League. El Girona tanca la lliga en una fantàstica desena posició amb 49 punts en una temporada excepcional! Enhorabona a tots, gironins!