El Girona empata a Vallecas després d’una gran reacció

Un doblet de Tsygankov permet als de Míchel sumar un punt davant el Rayo Vallecano

Empat a dos entre Girona i Rayo Vallecano en un bon partit a Vallecas. Els locals van avançar-se al marcador fins en dues ocasions, però un doblet de Tsygankov ha permès al Girona tornar de Madrid amb un punt més a la classificació.

La primera meitat ha estat marcada pel domini local. Ja al primer minut, Comesaña ha rematat al lateral de la xarxa en una jugada amb molts rebots. Poc després, Lejeune s’ha topat amb el travesser amb un remat de cap, i Gazzaniga ha refusat amb els punys un xut d’Isi. El Girona ha reaccionat al minut 19, amb una centrada de Riquelme a la que no ha arribat per ben poc Iván Martín. Tres minuts més tard, el Rayo s’ha avançat. Isi ha col·locat l’1-0 amb un xut llunyà que s’ha colat per l’escaire. La reacció gironina no ha trigat en arribar, i al 29, Tsygankov ha fet l’empat aprofitant un refús de Dimitrievski al remat de cap de Castellanos. Però l’alegria ha estat ben curta pels de Míchel. Trejo ha afusellat Gazzaniga al 33 per tornar a avançar els locals. Minuts abans del descans, el Rayo ha pogut fer el tercer des del punt de penal, però Gazzaniga primer, i després una errada d’Isi en una deixada de Trejo, ho han impedit.

La segona part ha començat de la millor manera possible pels interessos gironins. Míchel ha realitzat un doble canvi al descans, que ben aviat ha sorgit efecte. Tsygankov ha aprofitat una gran centrada de Javi Hernández, un dels incorporats, per anotar el seu primer doblet amb el Girona. Poc després, el propi Tsygankov ha realitzat una gran centrada al cor de l’àrea, on Castellanos ha rematat, però s’ha trobat amb la figura de Dimitrievski, que ha evitat el 2-3. Els de Míchel han seguit intentant completar la remuntada, i han estat ben a prop al temps afegit, quan Tsygankov ha centrat i Reinier no ha pogut anticipar-se a la defensa local.

Empat del Girona a Vallecas després d’una gran segona meitat dels blanc-i-vermells. Els gironins marxen a l’aturada amb 31 punts, cinc per sobre de la zona de descens, a falta de que es disputi la jornada sencera.