Skip to main content
CA

El Girona FC i "Johan Cruyff Institute" promouen conjuntament la formació en gestió i màrqueting esportiu de jugadors, socis i empleats del club

S'oferiran una sèrie de condicions especials en forma de descomptes en els preus dels seus programes acadèmics, tant presencials com online.

El Girona FC i Johan Cruyff Institute han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de dur a la pràctica una sèrie d’accions conjuntes destinades a la formació dels socis, esportistes i personal del club blanc-i-vermell.

Johan Cruyff Institute, entitat amb divuit anys d’història i especialista en el desenvolupament i implementació de programes acadèmics de gestió i màrqueting esportiu, ofereix als abonats, jugadors i personal del Girona, una sèrie de condicions especials en forma de descomptes en els preus dels seus programes acadèmics, tant presencials com online.

A l’acte de signatura del conveni hi han assistit Mariël Koerhuis, directora de Johan Cruyff Institute, i el president i director general del Girona, Delfí Geli i Ignasi Mas-Bagà, respectivament.