Skip to main content
CA

El Girona FC inclourà en el seu abonament tots els partits de la Liga Santander

La campanya comença el 6 de juliol, preveu descomptes familiars i premiarà l’assistència. Renovacions i altes es poden fer online. L’estadi s’ampliarà per Gol Nord i Preferent, parcialment coberta, i tindrà una capacitat de 13.500 localitats.

El Girona FC començarà el 6 de juliol la campanya d’abonaments corresponent a la històrica temporada 2017-18, la de l’estrena a la Liga Santander. La campanya preveu descomptes per a famílies i premiarà l’assistència a l’estadi. L’abonament inclourà tots els partits de lliga i també el corresponent a la primer ronda de la Copa del Rei, així com tots els partits del futbol base del Girona FC. Tot i que el cost dels abonaments ha augmentat respecte l’any anterior, el ventall de preus es manté en la mitjana dels clubs de la Primera Divisió.

 

CALENDARI DE LA CAMPANYA

Renovacions

Del 6 de juliol al 6 d’agost

Online i oficines (de dilluns a divendres, de 9h. a 18h.) 

Canvis de localitat

Del 6 al 26 de juliol

A les oficines del club seguint l’ordre del número d’abonat

Altes noves Girona Fans

A partir del 27 de Juliol 

Online i oficines (de dilluns a divendres, de 9h. a 18h.)

Per ordre de número de Fan

PREUS

 

AVANTATGES PER A L’ABONAT

DESCOMPTE FAMILIAR

Les famílies es podran beneficiar d’un descompte del 10% sobre el preu de l’abonament. Serà necessari que hi hagi un mínim de 4 abonats i sempre amb almenys un menor dins la unitat familiar.

DESCOMPTE PER ASSISTÈNCIA

L’abonat que assisteixi a un mínim de 17 partits dels 20 que inclou l’abonament, es beneficiarà d’un descompte del 20% sobre el preu de l’abonament de Primera Divisió de la temporada 2018/2019.

REGAL EXCLUSIU

Els abonats que van acompanyar el Girona FC en el seu ascens a Primera Divisió tindran un record inoblidable. Una bufanda commemorativa i exclusiva que els identificarà com els abonats que van empènyer l’equip a aconseguir aquesta fita històrica.

FINANÇAMENT

El Girona FC i Caixabank ofereixen la possibilitat de finançar l’abonament a 3, 6 o 9 mesos sense interessos a través de Caixabank Consumer Finance.

TRÀMITS ONLINE

Els aficionats que ho desitgin podran fer-se abonat a través d’internet. Només caldrà entrar a Abonaments 2017-2018 i seguir les instruccions. A més d’evitar les cues a l’estadi, l’enviament de l’abonament a casa serà de franc.

 AMPLIACIÓ DE L’ESTADI

Montilivi es troba immers en un seguit d’obres per ampliar la seva capacitat i millorar el confort dels espectadors. L’estadi s’ampliarà fins a 13.500 localitats amb la instal•lació de graderies noves a les zones de Preferent i Gol Nord. La part central de la nova zona de Preferent estarà coberta per una visera. Addicionalment, sobre aquesta zona s’instal•laran cabines de premsa i 3 noves sales VIP amb una espectacular perspectiva del terreny de joc.