Skip to main content
CA

El Girona FC presenta al Peralada un nou acord de col·laboració per dues temporades

Ofereix al club alt-empordanès actius per tenir més capacitat de generar ingressos i suport per confeccionar la plantilla.

Després de donar per finalitzat el conveni de filiació, el Girona FC ha ofert al CF Peralada un nou acord de col·laboració amb l’objectiu de continuar donant suport al club alt-empordanès. El Girona FC ha complert amb totes les seves obligacions econòmiques objecte del Conveni de filiació i ha assumit també les obligacions contretes en relació al pagament dels contractes dels jugadors i cos tècnic (primer i segon entrenador) del primer equip, firmats pel CF Peralada.

 El nou acord proposat seria vigent les dues properes temporades i permetria dotar al CF Peralada d’un conjunt d’actius per aconseguir una major capacitat de generar ingressos.

La proposta inclou la celebració de dos partits amistosos durant aquesta pretemporada i la següent. Els drets d’explotació dels dos partits correspondrien íntegrament al club alt-empordanès, entre altres, patrocinis, publicitat, ticketing o drets de televisió per posar alguns exemples.

Amb aquest nou conveni, el Girona FC renuncia al Contracte d’Explotació Comercial signat el  juliol de 2017 respecte a un conjunt d’espais publicitaris del CF Peralada per que el CF Peralada els pugui explotar comercialment. Entre ells, el patrocinador principal del club, la contractació de l’espònsor tècnic o l’explotació del 50 % dels suports publicitaris de l’Estadi.

El Girona FC ha inclòs en la proposta el seu suport per a la confecció de la plantilla del primer equip donant la primera opció de jugadors del futbol formatiu al CF Peralada. A més, es compromet també a impulsar i fomentar el futbol formatiu del club empordanès, a través de l’assistència als clínics i tallers d’hàbits saludables que organitzi el Girona FC.

En virtut de l’acord de col·laboració, el Girona FC també facilitarà entrades gratuïtes als jugadors del futbol base del CF Peralada, dues vegades durant cada temporada de vigència del futur acord col·laboració, amb un màxim de 50 localitats reservades per a cada un els partits.