Skip to main content
CA

El Girona FC presenta una samarreta genuïnament blanc-i-vermella

Una equipació minimalista per celebrar els 90 anys d’història del club

El Girona FC presenta la nova samarreta per a la temporada 2020/2021, la que marca el norantè aniversari de la seva fundació, amb un nou disseny bicolor. La primera equipació es completa amb pantalons i mitgetes de color vermell, com és habitual en les darreres temporades.

Aquesta doble franja blanc-i-vermella aporta un toc elegant a una samarreta que el club vestirà en una temporada especial. Els colors de les mànigues es situen al contrari del color predominant a cada costat mentre que el coll i els punys de les mànigues son de color blanc.

La samarreta també inclou la inscripció commemorativa del 90è aniversari sota l’escut. Alhora es manté la senyera a la part posterior del coll i a sota hi haurà el nom i dorsal, que seguirà sent de color blanc. 

La nova equipació incorpora l’exclusiva tecnologia dryCELL que permet controlar la temperatura corporal al repel·lir la humitat i la suor. Ha estat fabricada amb un teixit bio de doble punt i acabat absorbent. El tall és recte i l’ample de la màniga estàndard, que cobreix el braç sense cenyir-lo. 

 Ja a la venda

Aquesta samarreta esta ja a la venda tant a la botiga online del Girona FC com a la botiga de l’Estadi de Montilivi o a la botiga que el club te a Amazon. Està disponible tant en talles d’adult, home i dona, i també en talla junior.