El Girona goleja l’Almeria en una nova demostració de reacció

Els blanc-i-vermells remunten el 0-2 inicial dels andalusos gràcies als gols d’Iván Martín, Dovbyk, per partida doble, Savio i Stuani.

Fantàstica capacitat de reacció d’un Girona que segueix competint a les mil meravelles. L’Almeria va col·locar-se 0-2 als primers 24 minuts de joc, però els de Míchel van capgirar el marcador per acabar golejant al cuer de la categoria. Tres punts que permeten als blanc-i-vermells arribar als 25 i ser col·líders de la Primera Divisió.

El partit ha començat de la pitjor manera possible. Amb dos gols visitants obra de Baptistao, i un d’anul·lat a Iván Martín per fora de joc d’Eric. Tot i el mal inici, els gironins no han tirat la tovallola i han trobat premi, i dels grossos, al tram final del primer acte. En sis minuts, el Girona ha capgirat el marcador gràcies a un gol d’Iván Martín i a un doblet de Dovbyk.

Al segon acte, l’Almeria ha intentat estirar-se, però no ha inquietat la porteria de Gazzaniga. Als vint darrers minuts de joc, el Girona ha sentenciat el matx gràcies a les dianes de Savio i Stuani per arrodonir una tarda màgica a Montilivi en el partit oficial número 100 de Míchel Sánchez com a entrenador del Girona FC.

Els blanc-i-vermells tornaran a la competició aquest divendres a Montilivi amb la visita del Celta.