Skip to main content
CA
primer equip

El Girona ja és a Manchester

Els de Machín han fet ja una primera sessió d'entrenament a la City Football Academy

La plantilla del Girona ja és a Manchester. L’expedició blanc-i-vermella ha sortit al migdia des de l’aeroport del Prat en direcció a Anglaterra i ja s’ha instal·lat a la Ciudad Esportiva del Manchester City on s’hi estaran fins el proper 28 de juliol.

L’expedició ha estat formada per Bono, Iraizoz, Suárez, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Eloi, Aday, Juanpe, Borja García, Bernardo, Carles Planas, Kiko Olivas, Maxi Villa, Andrés Romero, Cesc Clotet i Sergi Álamo.

L’equip tècnic desplaçat l’encapçalava l’entrenador Pablo Machín, el segon entrenador Jordi Guerrero, el preparador físic Jordi Balcells, l’entrenador de porters Omar Harrak, el director dels serveis mèdics Antoni Mora, el delegat Javier Galiano i els fisioterapeutes Oriol Balañá, Borja Oreja, Daniel Sánchez, Xavier Vidal i Roldán Gavin, a més de l’analista Carlos Martínez i l’utiller Josep Maria Luis “Jota”.

Durant la seva estada en territori britànic, els gironins disputaran dos partits. El primer contra el Nottingham Forest el 25 de juliol a les 19:45h. (hora local) a l'estadi City Ground.

Els abonats del Girona que desitgin assistir al partit de Nottingham gaudiran de preus especials que seran els següents:

Adults                                  £10.00  

Més de 65 anys                     £5.00

De 12 a 17 anys                    £5.00  

De 4 a 11 anys                      £1.00   

 

El segon partit tindrà lloc el dijous 27 de juliol contra l’Oldham Athletic a les 19.00h. (hora britànica) a l’estadi SportsDirect.com Park.