El Girona suma la tercera victòria consecutiva en un final de bogeria

Les dianes de Bernardo i Taty Castellanos donen tres punts d’or a un conjunt blanc-i-vermell que no renuncia a res

El Girona no es cansa de guanyar. L’equip de Míchel ha superat el Mallorca en una nova exhibició de futbol a Montilivi. Bernardo ha avançat els blanc-i-vermells al fil del descans, Muriqi ha empatat el matx de penal a falta de 10 minuts, i el Taty ha fet esclatar el temple gironí a falta de set pel final fent el 2-1 definitiu.

La primera meitat ha estat marcada per la igualtat, pel que fa a ocasions de gol. La primera oportunitat ha arribat al minut 19, on Castellanos ha rematat de cap fora. Poc després, Antonio Sánchez s’ha topat amb el pal en l’aproximació més perillosa dels visitants. A la mitja hora de joc, Roro i Taty han pogut avançar el Girona, però cap dels dos ha estat encertat. I en la darrera jugada de la primera part, Bernardo ha fet l’1-0 en una falta lateral botada per Tsygankov.

El segon acte ha començat amb ensurt pels de Míchel. Muriqi ha fet l’empat, però el VAR ha anul·lat el gol per fora de joc. Al minut 60, Artero ha estat a punt d’estrenar-se amb el primer equip, però la seva rematada l’ha tret Valjent sobre la línia. El Mallorca ha reaccionat, i Gazzaniga ha aparegut en un xut de Dani Rodríguez. A 10’ pel final, Muriqi ha transformat un penal comès sobre ell per igualar el matx. Però la reacció del Girona ha estat immillorable, i Taty Castellanos ha anotat el 2-1 en un brutal remat de cap aprofitant l’excel·lent centrada d’Iván Martín.

Tercera victòria consecutiva del Girona que arriba als 47 punts i marxa a l’aturada ben a prop de la zona noble de la classificació. Els blanc-i-vermells tornaran a la competició el proper dissabte 13 de maig visitant a la Real Sociedad.