CA

El I Campus Femení del Girona FC, a Torres de Palau

El Campus tindrà lloc del 28 de juny al 30 de juliol.

Un estiu més arriba el Campus d’Estiu del Girona FC, on la tecnificació i els aspectes tècnics-tàctics del joc seran els protagonistes. La gran novetat d’aquest 2021 és el naixement del primer Campus Femení del Girona FC, que tindrà lloc a la ciutat de Girona, a la seu de Torres de Palau.

Un dels aspectes a destacar del Camps Femení del Girona FC és la presència d’entrenadores d’alt nivell pels diferents grups que viuran l’experiència a Torres de Palau en el proper mes de juliol. Un fet destacable ja que totes les sessions estaran dirigides per entrenadores, una nova mostra de l’aposta del Girona FC per l’esport, i sobretot pel futbol femení.

En aquest Campus viuràs una experiència 100% Girona FC i a més, cada nena rebrà dues equipacions oficials Puma del Girona FC!  Aquest any i com a novetat, farem trobades virtuals amb els jugadors del primer equip del Girona FC, aprendran amb els entrenadors del club i gaudiran de xerrades de nutrició i hàbits saludables pels nutricionistes del Girona FC. A més, estaran dirigides per diferents entrenadores del futbol base blanc-i-vermell.

Al Campus del Girona FC hi haurà molt de futbol! Treball tècnic/tàctic, competicions de futbol 7, entrenaments específics per a porter, correcció tècnica mitjançant vídeo anàlisi, 3x3, FUTTOC i alguna sorpresa més que intentarem realitzar si la situació ens ho permet!

Serà el primer any on les futbolistes de 5 a 15 anys podran gaudir totes juntes en un mateix espai, en el que representa una aposta del club per un futbol femení que segueix creixent en el nostre territori.

Les activitats es realitzaran sota un estricte protocol d’higiene i seguretat per a preservar la salut de totes les participants. L’entrada amb mascareta i separació, el control de temperatura, la neteja de mans, la fixació de grups estables, la desinfecció del material i la sortida ordenada són les bases a seguir per la realització del Campus Femení del Girona FC a Torres de Palau.