Skip to main content
CA

El nou túnel de vestidors de Montilivi: “Endavant Guerrers!!”

Entre d’altres elements, a la nova decoració s’hi poden llegir quatre frases motivacionals escrites per aficionats .

“Endavant Guerrers!!” (Pol Britos), “El esfuerzo de hoy es el éxito de mañana” (Ivan Planella), “Junts som més forts” (Adrià Maya i Anna Izquierdo)  i “Un equip, una afició, un somni i una passió” (Josep Soler). Aquestes són les quatre frases –entre parèntesi el nom dels seus autors- que es poden llegir a la paret del túnel de vestidors de Montilivi. La nova decoració es va inaugurar coincidint amb el darrer partit a l’estadi contra el Getafe.

Les quatre frases van sortir de la crida que va fer el club als seus aficionats a través de les xarxes socials i que va obtenir una gran resposta amb centenars de propostes de les que es van  escollir les quatre guanyadores.

El túnel de vestidors és l’espai pel qual els futbolistes accedeixen a l’estadi. En els dies de partit es converteix en un autèntica zona motivacional on els jugadors es donen les darreres consignes i crits d’ànim. Aquesta nova decoració dels murs del túnel vol expressar la unió entre equip i afició: a la paret de la dreta es poden llegir les frases dels aficionats i a l’esquerra un enorme “Som-hi Girona!” amb una foto de jugadors. El túnel convergeix en un punt amb l’escut del Girona i les escales que condueixen al terreny de joc.

Endavant Guerrers!!